Selecteer een pagina

Over qaars

Ontdek wie we zijn en waarom we het zo leuk vinden om kaarsen te verkopen en te ontwikkelen voor iedereen en elk moment…

Dé plek voor kaarsen van de hoogste kwaliteit…

Wij vinden het belangrijk dat je kaarsen kunt aansteken van de beste kwaliteit. Met de langste branduren, zonder walm en kaarsen die niet flakkeren. Kortom, kaarsen die mooi branden.

Daarom hebben we in samenwerking met een kleine kaarsenfabriek unieke kaarsen ontwikkeld van een kwaliteit die je nergens anders vindt.

Daarnaast verkopen we alle bekende merken, zodat je alle keuze hebt en de kaars zult vinden die je zoekt voor elk moment.

Onze beloften aan jou

Wij willen dat jij mooie kaarsen krijgt. Dat je tevreden bent. En dat je dus geniet als de kaarsen branden. Daarom hebben we een aantal beloftes voor je.

Over Qaars
Z

Gratis retour

Ben je niet helemaal tevreden met één of meerdere kaarsen, dan mag je deze altijd terugsturen. Daar doen we niet moeilijk over.

Z

Gratis verzenden

We versturen alle kaarsen gratis vanaf €50,- en zorgen er altijd voor dat het netjes verpakt bij je aankomt.

Z

Snelle levering

Als je voor 14.00 uur bestelt, dan sturen we de kaarsen vandaag nog op en heb je ze binnen 1 à 2 werkdagen in huis.

Z

Hoogste kwaliteit

Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit kaarsen. We hebben wel aanbiedingen, maar stunten niet met goedkope kaarsen.

Unieke kaarsen

Tuurlijk hebben we alle gangbare kaarsen op voorraad, maar we begrijpen uiteraard ook dat je juist niet per se zoekt wat iedereen al heeft.

Daarom creëren we een eigen lijn in samenwerking met een klein kaarsenfabriekje waardoor we snel kunnen schakelen en een super fijne relatie hebben met hen.

 

Over ons - Qaars

Dit zijn wij…

Wij zijn een familiebedrijf. Nee, we zijn een gezinsbedrijf. Drijvende kracht achter het gezin met twee jonge stoere kids én achter Qaars is Nancy. Sfeer creëren en zorgen voor gezelligheid of juist intimiteit is haar passie en dat is de basis voor Qaars.

Kaarsen abonnement

Elke maand ontvang je een unieke set kaarsen. Deze stellen we zelf voor je samen waardoor ze passen bij het moment in het jaar, de trend van dat moment of gewoon het populairste zijn...