Selecteer een pagina

Kaarsen kopen

Ontdek de mooiste kaarsen die je kunt bestellen bij Qaars…

Gratis verzending

Vanaf €50,- sturen we alles gratis naar je toe

Gratis retourneren

Gaat niet nodig zijn, maar als je wil, mag het gewoon

Snelle levering

Voor 14.00 besteld, vandaag verstuurd

Hoogste kwaliteit

Populaire merken en ons eerste klas eigen merk

Welke soorten kaarsen koopt iedereen?

Hieronder vind je de populairste kaarsen en kun je kiezen uit ontzettend veel kleuren...

Waar moet je op letten als je kaarsen gaat kopen?

Bij kaarsen kopen, is het belangrijk om te letten op een aantal zaken, te weten:

  1. Ingrediënten
  2. Branduren
  3. Lont
  4. Walmen
  5. Flakkeren
  6. Druipen

In onze webshop kun je heel eenvoudig selecteren wat voor een eigenschap van de kaars belangrijk is. Branduren bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook waar de kaars van gemaakt is… Met een ruime keuze aan kaarsen vind je dan vast wat je zoekt. Als jij dan goed voor de kaarsen zorgt, zullen ze zo min mogelijk walmen, flakkeren en druipen… 

Welke kleuren kaarsen bestellen anderen?

Check wat de populairste kleuren kaarsen zijn die op dit moment worden gekocht…

zwart

Zwart

Goud

Goud

Groen

Groen

Roze

Roze

Wit

Wit

Blauw

Blauw

Waar worden kaarsen van gemaakt?

Kaarsen maakt men van de volgende soorten was of olie, te weten bijenwas, paraffine, stearine, palmolie of sojawas.

Welke kaarsen zijn het beste?

Een optimaal brandende kaars is de beste kaars. Hierbij is het soort was, dikte en lengte van de kaars in overeenstemming met het soort lont. Op deze manier wordt het optimale aantal branduren van de kaars gerealiseerd tegen de minste uitstoot. 

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, omdat je bijvoorbeeld vegetarisch of vegan bent, kan ook het soort was waarvan de kaars gemaakt is een belangrijke factuur zijn natuurlijk.

kaarsen kopen

Wat zijn de populairste merken?

Je vindt hier ons eigen exclusieve en hoogaardige kaarsenmerk, net als de bekendste merken, zodat je rustig zelf kunt kiezen wat je het mooiste vindt…

Wat is de doorsnee van kaarsen welke de meesten bestellen?

Kies uit elke beschikbare diameter kaars, voor de mooiste kaarsen op elk moment en voor elke plek…

Wat is de favoriete hoogte van bestelde kaarsen?

Een dinerkaars vraagt natuurlijk een andere hoogte dan volle, dikke kaarsen met drie lonten of een unieke geurkaars. Daarom zie je hier de kaarsen met hoogtes die anderen bestellen.

Wat je ook moet weten voordat je een kaars koopt…

Ingrediënten

Erg veel kaarsen worden gemaakt van paraffine. Dit is een stof die wordt gemaakt uit aardolie. Ook kennen we de het ingrediënt stearine. Dit is een stof die vrijkomt bij verwerking van vlees en dit wordt ook gebruikt voor autobanden en waskrijtjes.

Op dit moment worden steeds meer kaarsen gemaakt van andere stoffen, zoals bijenwas. Dit komt omdat bij het branden van zo’n kaars negatieve ionen vrijkomen die de lucht zuiveren van bacteriën, schimmels en stof.

Het is overigens niet bewezen dat kaarsen branden van bijenwas gezonder is. Bij kaarsen verbranden komen altijd ongezonde stoffen vrij en daarom adviseren we altijd om lekker te luchten als je kaarsen brandt. Tenzij je led kaarsen koopt natuurlijk ;-).

Branduren

Goede kaarsen hebben minimaal 20 branduren, maar dat is natuurlijk volledig afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het lont, dikte en lengte van de kaars, maar ook waar deze van gemaakt wordt.

Lont

Let er op dat lonten geen giftige stoffen bevatten. Dit is tegenwoordig eigenlijk nooit meer het geval, maar toch is het fijn als je dat zeker weet.

Walmen

Zelfgemaakte kaarsen walmen sneller dan fabriekskaarsen. Oorzaak hiervan kan het lont zijn. Als de dikte hiervan niet past bij de kaars, dan kan dat walm veroorzaken. Ook kan walm ontstaan als de kwaliteit van het kaarsvet matig is.

Van onze kaarsen mag je de hoogste kwaliteit verwachten.

Flakkeren

Als de kaars niet tot volledige ontbranding komt, dan gaat deze flakkeren. Hierdoor komt meer fijnstof vrij dan bij “normale” verbranding. Om dit te voorkomen is het verstandig om je kaars niet op de tocht te hebben staan. Kaarsen in glazen doen om flakkeren te verminderen helpt helaas niet. Over het algemeen flakkeren kaarsen in glas juist meer.

Als je zorgt dat de kaarsen zo min mogelijk flakkeren en je gewoon goed ventileert kun je optimaal genieten van de door jou gekochte kaarsen.

Voldoende zuurstof om tot een volledige verbranding te komen, is voor kaarsen nu eenmaal belangrijk, maar tocht is dus juist niet de bedoeling.

Doe hier nog meer inspiratie op…

Met een fijne selectie van de mooiste kaarsen vind je hieronder vast en zeker een set die bij elke gelegenheid past. Hierbij vullen we het assortiment regelmatig aan en waar nodig wijzigen we het, zodat je de beste kwaliteit kaarsen online kunt bestellen.

Kaarsen webshop

Gezellig bij de borrel

Online kaarsen kopen

Ontspannen tijdens yoga

Kaarsen bestellen

Heerlijk met wat jazz bij een zondags ontbijtje

Kaarsen abonnement

Elke maand ontvang je een unieke set kaarsen. Deze stellen we zelf voor je samen waardoor ze passen bij het moment in het jaar, de trend van dat moment of gewoon het populairste zijn...