Selecteer een pagina

Dinerkaarsen kopen

Ontdek welke mooie dinerkaarsen je bij ons kunt bestellen

Gratis verzending

Vanaf €50,- sturen we alles gratis naar je toe

Gratis retourneren

Gaat niet nodig zijn, maar als je wil, mag het gewoon

Snelle levering

Voor 14.00 besteld, vandaag verstuurd

Hoogste kwaliteit

Populaire merken en ons eerste klas eigen merk

Welke kleuren dinerkaarsen kopen anderen?

Welke merken dinerkaarsen kun je bestellen?

Welke afmeting dinerkaarsen kopen de meesten?

Wat je ook moet weten voordat je een kaars koopt…

Fairtrade dinerkaarsen

Fairtrade dinerkaarsen worden over het algemeen gemaakt van palmolie. Dit moet uiteraard wel duurzaam zijn en niet afkomsting zijn van plekken waar de palmolie verkregen wordt op plekken waarvoor regenwouden moeten wijken. Als een dinerkaars fairtrade is, dan zal dat worden vermeld bij het product.

Zo zie je snel of het fairtrade is, ecologisch, vegan of dat er verder geen bijzonderheden zijn.

Kaarsen die niet druipen

Er bestaan dinerkaarsen die niet druipen. Dit zijn over het algemeen kaarsen van betere kwaliteit en ook branden deze langer. Let er wel op dat ook deze kaarsen gewoon druipen als ze op de tocht staan. Zoals bijvoorbeeld bij een open raam of als ramen en deuren tegen elkaar open staan.

Tip: als je kaarsen in zout water dompelt, dan druipen ze ook niet. Nou, minder in ieder geval ;-).

Ecologische dinerkaarsen

Als ecolisch dinerkaars lijkt koolzaad de beste was. Voor kaarsen van soja zijn weliswaar geen dieren nodig, maar het wordt veelal ingevlogen. Dat is niet duurzaam. Naast koolzaad zijn kaarsen van bijenwas ecologisch. Omdat hier wel bijen voor nodig zijn, is het niet vegan. Omdat koolzaad lokaal geproduceerd wordt, de bodem verrijkt en juist ten goede komt aan de bijenpopulatie komen dinerkaarsen met deze basis als meest ecologisch uit de bus.

Waar moet je op letten als je dinerkaarsen koopt?

Belangrijkste waar je op moet letten bij het kopen van dinerkaarsen is de lengte, het aantal branduren en de grondstof.

De lengte en de hoeveelheid branduren gaan vaak hand in hand met elkaar, maar ook de stof waarvan de dinerkaars gemaakt wordt, speelt een rol.

Zo brandt stearine langer dan paraffine, maar is het gezonder om bijenwas of soja kaarsen te gebruiken. Een geurkaars wordt logischerwijs niet vaak gebruikt bij het diner, omdat dit de smaakt kan beïnvloeden.

Waar worden dinerkaarsen van gemaakt?

Stoffen die worden gebruikt voor het maken van dinerkaarsen zijn vetten van dieren, stearine, paraffine of het gezondere en mileu verantwoorde bijenwas of soja.

Afhankelijk van de voorkeur die je geeft aan de kaars, kan je zelf bepalen of je voor klassieke kaarsen gaat of bewust kiest voor diervriendelijke bijenwas of zelfs vegan dinerkaarsen gemaakt van soja.

Doe hier nog meer inspiratie op…

Met een fijne selectie van de mooiste dinerkaarsen vind je hieronder vast en zeker een set die bij je past. Hierbij wordt het assortiment regelmatig aangevuld en waar nodig gewijzigd, zodat je de beste kwaliteit dinerkaarsen kunt kopen.

Dinerkaarsen

Gezellig bij de lunch

Dinerkaarsen kopen

Ontspannen met ontbijt in het weekend

Dinerkaars bestellen

Omdat het ook gewoon zonder diner kan

Kaarsen abonnement

Elke maand ontvang je een unieke set kaarsen. Deze stellen we zelf voor je samen waardoor ze passen bij het moment in het jaar, de trend van dat moment of gewoon het populairste zijn...